Bezielster

Ik wist niet meer wat voelen was en bleef doorgaan tot ik niet meer kon. Ik ging op zoek naar mijn pure vrouwelijke wijsheid en begon mijn leven stap voor stap terug te leven, het begon terug te stromen.

Ik was een kind met faalangst
Van zodra er moest gepresteerd worden, stak paniek de kop op en sloeg ik over in perfectionistisch gedrag. Zowel op school- als sportvlak zorgde dit voor veel stress in mijn leven. Leergierig en gedreven zoals ik ben, studeerde ik verder. Ik wou laten zien wat ik in mij had en ging voluit. Het studentenleven zorgde ervoor dat er ook een andere wereld voor mij openging en ik kon proeven van vrijheid. Ik ontmoette mijn man en hij liet - en laat nog altijd - mij de wereld zien wat mijn gevoel van vrijheid en liefde voor natuur en schoonheid alleen maar groter maakte.

Ik legde de lat voor mezelf torenhoog
Toch verdween de prestatiedrang niet uit mijn leven … Goed was niet goed genoeg. Op mijn vierentwintigste had ik een job bij de overheid met veel verantwoordelijkheid. Ik was op zoek naar erkenning en zocht deze vooral buiten mezelf, in hetgeen ik deed, in de functie en de titel die naast mijn naam stonden.

Mama van mijn twee authentieke leermeesters
Rond mijn dertigste had ik het geluk om mama te worden van een dochter en enkele jaren later van een zoon. Mijn grootste barometers en inspirators. Ze brachten nog meer plezier in mijn leven en legden ook mijn tere plekken bloot. Ze toonden mij dat ik gebukt ging onder alle verantwoordelijkheden die ik droeg.

Ik had al altijd heel veel liefde, empathie en eerlijkheid in mij gehad. Was al van jong af aan een bemiddelaar, een mooimaker en een brenger van harmonie & rust. Dit alles was ik helaas naar mezelf toe ergens onderweg kwijtgeraakt.

Ik begon de zoektocht naar mezelf, naar mijn binnenkant, naar de pure & authentieke Kelly.

Zoektocht naar mijn kern
In 2010 ging mijn licht even uit. Ik was op en uitgedoofd. Wie was ik? Wat wou ik? Ik wist het niet meer en ik kon ook niet meer.


Van hard naar hart
Ik leerde vertragen en begon terug te voelen. Ik voelde terug contact en verbinding met mezelf. De hardheid voor mezelf maakte plaats voor meer zachtheid en stap voor stap kwam ik alsmaar dichter bij mijn ware vrouwelijke kern terecht.

Ik ontdekte mijn passie om mijn kennis & ervaring door het geven, om te inspireren en te ondersteunen. Om vrouwen vanuit mijn vrouwelijke puurheid en scherpe intuïtie, een liefdevolle boost te geven om naar binnen te keren. Hen te ondersteunen en te begeleiden naar de diepste kern van hun vrouwelijke zijn en hen in contact te brengen met de ware bron van vrouwelijke kracht & wijsheid.


Hier ben ik, dit ben ik!
Aangezien dit ook is, wie ik ben en waar ik voor sta, is mijn job vandaag eerder het verlengde van mezelf en voelt niet meer als werken aan. Vanuit de verbinding met mezelf maak ik een warme verbinding met elke vrouw die openstaat om met mij aan haar zijde op zoek te gaan naar zichzelf. Heldervoelend, een tikkeltje eigenwijs, dat visje dat graag tegen de stroom inzwemt, een bezige bij en volgens mijn kinderen soms ‘een zotte doze’. Dat ben ik en nu … jij!

Je bent welkom! Laat maar van je horen en neem contact met mij op.

Let me inspire you!
Wil je meer weten over hoe en rond welke items ik werk, schrijf je dan hier in ...