Coaching & Healing

Als Systemisch Coach vertrek ik in een eerste gesprek steeds vanuit het ‘systeem’ waaruit je komt nl. je gezin van herkomst.  Hoe jij vandaag in het leven staat, is grotendeels bepaald door je ouderlijk nest.  Bij een eerste consult zal ik je verstrikkingen blootleggen en kaderen.
Met een authentieke, liefdevolle en confronterende aanpak breng ik in eerste instantie helderheid en verduidelijking. We kijken samen naar je struikelblokken en ik reik jou concrete tools aan om deze om te buigen.  Je krijgt mijn volledige ondersteuning in de stappen die je zet om te evolueren naar een leven met meer innerlijke rust, kracht en vrijheid.

Soms laten we de woorden voor wat ze zijn en breng ik via Energetisch Healingswerk meer rust en stilte in de sessie. Via deze energetische healing bied ik jou extra ondersteuning  om nog dieper in je groeiproces te gaan en dus in harmonie met jezelf te zijn.

Ik verwelkom je als vrouw, man én koppel graag in mijn praktijkruimte. Een outdoor-sessie in het nabij gelegen Kampveldbos behoort ook tot de mogelijkheden.

Your story makes you special

Individuele sessie (coaching of healing): 1 uur

Investering: 80 EUR

Individuele sessie (coaching of coaching+healing): 1,5 uur

Investering: 120 EUR

Individuele sessie (coaching of coaching + healing): 3,5 uur

Investering: 350 EUR


Koppelsessie: 1,5 uur

Investering: 140 EUR


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW
Een coachingsgesprek kan kosteloos worden geannuleerd tot 48u ervoor. Afspraken die tussen 24-48u op voorhand worden afgezegd, worden voor 50% in rekening gebracht en minder dan 24u voor 100%.