Presentchild

Als Kindertolk® bied ik het PRESENTCHILD-traject aan.

Kinderen laten ons met hun gedrag zien waarmee wij als ouder bij onszelf nog verder aan de slag kunnen. Ze leggen onze gevoeligheden bloot en tonen ons precies wat of wie ons nog in de weg staat om VOL-UIT te LEVEN in plaats van te OVERLEVEN.

Als Kindertolk® werk ik met de ouder en ben ik als het ware ‘de stem van je kind'. Ik maak jou als ouder duidelijk welke blokkades het kind bij jou aanvoelt. Het wordt duidelijk wat je dochter/zoon door middel van gedrag aan jou wil vertellen.

Als jij als ouder aan de slag gaat met de boodschap van je kind, heeft dit op jullie beiden een positieve impact en komt er meer harmonie en rust in jullie gezin.

Your story makes you special

PRESENTCHILD-traject

3 sessies met één van de ouders - zonder kind erbij - waarvan intake (online) - gesprek met vertaling - coachings/ healingssessie. Gedurende het traject volg ik jou van nabij op

Investering:

350 EUR
3 sessies - professionele vertaling - digitale versie vertaling - nabije opvolging gedurende traject van 5 weken

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW
Een coachingsgesprek kan kosteloos worden geannuleerd tot 48u ervoor. Afspraken die tussen 24-48u op voorhand worden afgezegd, worden voor 50% in rekening gebracht en minder dan 24u voor 100%.