Reflect

Er zijn momenten in ons leven waar we steeds getriggerd worden in dezelfde gevoeligheden. We ervaren spanningen in relatie met onze (ex)partner, collega, familie, vrienden, … Vaak begrijpen we het niet omdat we tegen een blinde vlek aanlopen. We hebben dan de neiging om de oorzaak buiten onszelf te leggen. 

De boodschap die achter deze triggers schuilt, is nochtans van heel grote waarde voor jou. Ben jij bereid om je aandeel in de spanning samen met mij te onderzoeken? Wil je meer helderheid krijgen in wat de triggers je willen vertellen?  Voel je dat de tijd rijp is om dit spanningsveld aan te pakken en om te keren?

Laat mij jou dan meenemen in het REFLECT-traject waar ik jou een professionele vertaling geef van de triggers die je ervaart. Via een systemische opstelling maak ik dit zichtbaar en tastbaar voor jou. Na de verheldering en duiding volgen in dit traject nog twee extra sessies van coaching & healing op jouw persoonlijk ‘reflect-thema’.

Your story makes you special

REFLECT-traject

5 sessies waaronder intake (online) - gesprek met vertaling - een systemische opstelling - 2 coachings-/healingssessies. Gedurende het traject volg ik jou van nabij op.

Investering:

580 EUR
5 sessies - professionele vertaling - digitale versie vertaling - nabije opvolging gedurende het traject van 10 weken


Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW
Een coachingsgesprek kan kosteloos worden geannuleerd tot 48u ervoor. Afspraken die tussen 24-48u op voorhand worden afgezegd, worden voor 50% in rekening gebracht en minder dan 24u voor 100%.