UIT JE HOOFD, IN JE LIJF!

Ons hoofd draait dagelijks op volle toeren, maakt heel wat overuren en van ons lijf wordt verwacht dat het meedraait.  En nee, ons lijf voldoet niet steeds aan onze verwachtingen. Af en toe sputtert het tegen en protesteert het. Frustrerend en toch kunnen we het geen ongelijk geven …

Mijn lijf trok er in 2010 even de stekker uit. Het wou wel nog maar het kon niet meer.  Ik had er weinig tot geen rekening mee gehouden. Wist ook niet hoe dat te doen. Ik was als het ware een wandelend hoofd en was niet echt geconnecteerd met de rest van mijn lichaam.
Stap voor stap vond ik de verbinding terug en wat een openbaring! Nu ik al enkele jaren volledig in mijn lijf aanwezig ben, kan ik jou verzekeren dat ik nooit meer terug wil naar de tijd ervoor.

Als vrouw in je lichaam aanwezig zijn, is zo belangrijk want dan gaat alles veel makkelijker, voelt het leven veel lichter. Samenwerken met je lichaam, de signalen zien, horen en voelen en er ook effectief naar luisteren. Dé basis van een vrouw in haar kracht.

Je lichaam is de bron van jouw unieke gevoelens, emoties, verlangens, behoeftes. Als je niet of weinig verbonden bent met je lijf,  hoe kun je dan voelen wat je werkelijke behoeftes zijn, hoe kun je jezelf dan geven wat je echt nodig hebt, hoe voed je jezelf dan met hetgeen goed voor je is?

Ga dit nu eens omkeren en kies voor de weg naar binnen, naar meer lijf en minder hoofd. Voelen wat mag gevoeld worden zodat je jezelf kunt geven waar je lichaam recht op heeft.


LIVEDAG - UIT JE HOOFD, IN JE LIJF

Wat mag je verwachten?

  • Een dag waarbij je terug/meer in contact komt met je lichaam
  • Beweging met muziek die resoneert
  • Momenten in stilte om te bezinnen
  • Voelen wat er mag gevoeld worden. Zonder oordeel, in het moment.
  • Je lijf dat ‘aan’ gezet wordt, waar opening komt en waar de energie terug doorstroomt.
  • Je hoofd dat meer tot rust komt omdat er samengewerkt wordt vanuit je lijf
  • Een dag waarop je vragen kan stellen aan jezelf en de antwoorden eerder uit je lichaam dan uit je hoofd naar boven zullen komen.

Geef je hoofd & je lijf dit cadeau.

Ik begeleid jou op een zachte krachtige manier en wijs jou graag de weg naar binnen. Zo kun je zelf ontdekken wat een rijkdom daar ligt en hoe je leven makkelijker & lichter wordt als je er gebruik van maakt.

Wanneer:

voorlopig geen geplande livedagen